Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

GESTALTTERAPI :

Hva er gestalt?

Gestaltterapi er en samtaleterapi hvor jeg er opptatt av hele mennesket: tanker, følelser og kroppsuttrykk. Vi arbeider på et dypere nivå og vil bruke mange år erfaring innen terapiarbeid. Sammen ser vi hvordan du kan få større livslyst, og evne til å lede deg selv. 

Mitt spørsmål til deg er: Kjenner du at ønsket om å ha det bedre overgår alle andre ønsker akkurat nå? 

: Står du fast?

: Trenger du hjelp til stressmestring?

: Har du behov for sorgbearbeidelse?

: Har du depresjon eller angst?

: Står dere fast i relasjonen?

: Har du et barn som trenger bistand?

: Står du ovenfor vanskelige valg?

: Trenger du mer sinnsro (mindfullness) i livet ditt?

: Har du et problem som gjør at du ikke kommer videre?

: Sliter du med lav selvtillit og selvfølelse?

"Gestaltterapi er for god til å brukes bare til syke mennesker."

Fritz Perls

 * Jeg er underlagt taushetsplikt samt etiske retningslinjer.

 Hvordan jobber jeg som gestaltterapeut?

I gestaltterapi er forholdet mellom klient og terapeut svært viktig. Min jobb er å skape trygge rammer og ha fokus på at du har svaret i ditt liv. Jeg skal møte deg i et JEG - DU forhold, der vi kan se på utfordringene sammen og styrke det som kan være vanskelig i den store verden. Det betyr at det er viktig at all samarbeid er på begges premisser.

I gestalt er terapeuten godt trent på å egne uferdige opplevelser for å kunne være tilgjengelig for det klienten trenger.

Jeg har tro på at økt erkjennelse om seg selv skjer i øyeblikket (Her og Nå), særlig i situasjoner der klient og terapeut møtes.

Jeg bruker metoder for å bevisstgjøre klienten på egne følelser, reaksjoner og handlinger. Det gir klienten mulighet til tydeligere å erkjenne og se seg selv og sine valg.

Gestaltterapi kan brukes til bearbeidelse av tidligere uferdige opplevelser (som blir kalt uavsluttede gestalter), kriser, og i egenutvikling.

PRISER:

Gestalt terapi individuelt

60 min. kr. 700,-

Par terapi

60 min. kr. 1100,-

Karriereveiledning

60 min. kr. 600,-

Veildedning/coaching bedrift

60 min. kr.1100,-

Pris for foredrag og arbeid med grupper avtales nærmere.

Timer som ikke avbestilles innen kl 12:00 dagen før, må betales.

Gestaltterapiens historie og filosofi

Ordet gestalt kan oversettes med et meningsfylt hele. Gestaltterapi er en retning innen den humanistiske psykologien, og bygger på gestaltpsykologiske teorier og ideer fra eksistensiell – fenomenologisk filosofi. Gestaltterapien ble grunnlagt på 1950 / 60-tallet i USA av det tyskfødte ekteparet Laura og Fritz Perls, sammen med amerikaneren Paul Goodman.

Gestaltterapi er en opplevelsesorientert, prosessorientert og eksperimentell psykoterapi. Bevisstgjøringen i terapien skapes gjennom samtale, eksperimenter og rollespill. Grunnleggende ideer i gestaltterapi er at hvert menneske er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de begrensninger og muligheter omgivelsene gir.

Gestaltterapi er en terapeutisk retning som har spredning over hele verden, og er i dag en av de mest utbredte psykoterapeutiske retninger i Europa. Gestaltterapi har også fått en solid forankring innen næringslivet, bedriftsledelse, bedriftsrådgivning og alle former for opplæring. 

Du kan lese mer om gestalt og gestaltterapi ved:

I UTVIKLINGSHUSET I Lørenveien 42, 0585 Oslo I [email protected] I M: 990 111 40 I