Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

KURS:

Be:You leverer kurs til ulike målgrupper både privat og til næringslivet. Dette skreddersyes etter behov og ønsker. Vi setter sammen kurs som skaper vekst, endring, motivasjon og bedre kommunikasjon. Jeg har workshops som varer inntil flere dager med oppfølgning og coaching inkludert, men du kan også få et foredrag på inntil en time!

Uten å sikte treffer du ikke!

Det viktigste er at deltagerne er aktive i egen prosess og blir møtt der de er. Varighet på kursene kan variere, og det foreligger meget god erfaring fra foredrag, og til prosesser over tid. Varme og humor er viktige faktorer i kursene. Målet er å inspirere og motivere, gi deltagere verktøy som de kan bruke over tid.

Dette er velutviklede kurskonsepter over mange år til store og små forsamlinger, og som har meget gode tilbakemeldinger og referanser. Dette er store temaer som inneholder eksistensielle dilemmaer og utfordringer. Hvem er jeg, hva står jeg for og hvordan har jeg lyst til å leve livet mitt? Hvordan påvirker jeg omgivelsene mine og omgivelsene meg? Hvordan kan jeg få ut mer av mitt potensial? Temaene kan kombineres og skreddersyes til gruppens behov. Det tilbys kombinerte veiledninger inn til bedrifter som trenger ekstern hjelp, som støtter prosessen i større grad og som også tilbyr helsefremmede tiltak som stressmestring og bedre samspill på arbeidsplassen. De gruppene som har størst trivsel, oppnår også bedre resultater.

Og ikke minst, levere mer enn forventet!

Under eksempler tema for Kurs og foredrag:

IUTVIKLINGSHUSET ILørenveien 42, 0585 OsloI[email protected]IM: 990 111 40I