Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

>>Den beste måten å forutse fremtiden, er ved å skape den<<

Om Utviklingshuset :

UTVIKLINGSHUSET ble etablert i 2003 av Elisabeth Finstad, gründer og eier.

Elisabeth Finstad har en 4-årig utdannelse som Gestaltterapeut ved NGI (Norsk Gestaltinstitutt Høyskole), og driver egen praksis i Oslo. Hun har jobbet som konsulent siden 2001, og har flere tusen coaching og terapi timer bak seg, holdt kurs og foredrag til næringslivet, organisasjoner, sykdomsgrupper og til det private markedet. Hun har lang erfaring som karriereveileder og kurslederansvarlig. Hun har vært med på å bygge opp den faglige delen innen karriere og personlig ledelse for personer innen arbeidsomstillinger, for etableringsgrupper, ungdommer, sykdomsgrupper, samt coaching til ledere. Som foreleser er hun kjent for sin energi, entusiasme og poenger som gjør at tilhørere blir begeistret og får et løft.

Med bakgrunn i sin kompetanse holder hun kurs for store forsamlinger. Hun har lang erfaring og stor kompetanse innen formidling, veiledning og å motivere mennesker. Personlig har hun selv opplevd mange endringsprosesser og bidrar fra hjertet.

Motivational Speech from Pursuit of Happiness

This is the scene where Chris (Will Smith)takes his son, to play basketball and tells him to never give up on his dreams.

- Du slutter ikke å leke fordi du blir gammel, men du blir gammel fordi du slutter å leke!

 "Hun er kreativ og har evne til å sette seg mål, leve ut sine drømmer, samt mot og vilje til å gjennomføre de. For eksempel kjøpte hun seg miksebord i 2011 uten å vite noe om det tekniske, og etter hardt arbeid kombinert med stor interesse for musikk, opparbeidet hun seg erfaring bak miksebordet på halvannet år gjennom flere spennende spilljobber, og ikke minst som på Dj Therapista på hovedscenen på en festival i Tsjekkia med et 3 timers liveset. Hun har også egne radioshow som er broadcastet på verdensbasis."

Trenger du hjelp til å komme i gang med det du innerst inne drømmer om? 

Ting er mulig så lenge du er villig til å brette opp armene og jobbe bevisst mot en bestemt retning. Der er samtidig mulig å oppleve ekte glede over å gå utenfor egen komforsone og kjenne på mestring!

Du skaper din virkelighet!

Ta kontakt! 

I UTVIKLINGSHUSET I Lørenveien 42, 0585 Oslo I [email protected] I M: 990 111 40 I